close
distributie en dealerships

DISTRIBUTIE & DEALERSHIPS

Met onze dealers en distributeurs groeien we door in duurzame mobiliteit

Sinds 2008 ontwikkelt, bouwt en verkoopt de Nederlandse onderneming Ebretti electric scooters met oog voor kwaliteit en stijl. Ons doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en zakelijke markt.

INNOVATIE

Dat doen we door voortdurende innovatie. Elke dag zoeken we met strategische technologische partners naar manieren om onze scooters nog beter te laten presteren, nog veiliger en nog comfortabeler te maken. En we ontwikkelen voortdurend nieuwe designs en nieuwe concepten die duurzame mobiliteit beter maken.

DISTRIBUTEURS

Naast onze technologische partners zijn gedreven distributeurs essentieel voor Ebretti electric scooters. Distributeurs die de kwaliteit van Ebretti electric scooters herkennen en die de ambitie hebben met ons te groeien in duurzame, elektrische mobiliteit. Voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

DEALERNETWERK

Ebretti electric scooters heeft daarom een snelgroeiend dealernetwerk in Europa en is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Aan dat rijtje willen we binnenkort het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië toevoegen.

Met distributeurs en dealers die kwaliteit en service voor elke klant net zo belangrijk vinden als wij, gaan we altijd graag een gesprek aan.

Om onze website optimaal te beleven adviseren we je om gebruik te maken van een modernere browser: IE9, Firefox of Chrome.