close
over ebretti

OVER EBRETTI

Innovatief in e-mobility voor de particuliere en zakelijke markt

Sinds 2008 ontwikkelt, bouwt en verkoopt de Nederlandse onderneming Ebretti electric scooters met oog voor kwaliteit en stijl. Ons doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en zakelijke markt.

INNOVATIE

Dat doen we door voortdurende innovatie. Elke dag zoeken we naar manieren om onze scooters nog beter te laten presteren, nog veiliger en nog comfortabeler te maken. En we ontwikkelen voortdurend nieuwe designs en nieuwe concepten die duurzame mobiliteit beter maken.

PARTNERS

Om dat te bereiken werken we nauw samen met vooraanstaande partners in Nederland, Duitsland en het verre Oosten. Zo slagen we in de uitdaging om duurzame mobiliteit te bieden, die in de dagelijkse praktijk werkt en blijft werken. Met een duurzaam kwaliteitsproduct waarbij we nooit concessies doen.

DISTRIBUTEURS

Naast onze partners zijn gedreven distributeurs essentieel voor Ebretti electric scooters. Distributeurs die de kwaliteit van Ebretti herkennen en die de ambitie hebben met ons te groeien in duurzame, elektrische mobiliteit. Voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

DEALERNETWERK

Ebretti electric scooters heeft daarom een snelgroeiend dealernetwerk in Europa en is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken en Malta. Aan dat rijtje willen we binnenkort het Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Italië toevoegen.

Om onze website optimaal te beleven adviseren we je om gebruik te maken van een modernere browser: IE9, Firefox of Chrome.