close
innovatie

INNOVATIE

Betere prestaties, meer comfort en veiligheid, nieuw design en baanbrekende concepten

De wereld staat niet stil. En dus Ebretti electric scooters ook niet. Om toonaangevend te blijven, innoveren we voortdurend. Op naar nog betere prestaties, nog meer comfort, nog meer veiligheid, nieuw design en grensverleggende concepten.

Beter presteren

Ebretti electric scooters ontwikkelt met strategische partners optimale controller- en accutechnologie. Op basis van de controllertechnologie rusten we onze scooters uit met gashendels die een lager verbruik en een langere levensduur van de accu opleveren. De resultaten van slimme accutechnologie zijn accuvarianten voor zowel de incidentele rijder als de veelgebruiker: de Absorbed Glass Mat accu en LiFePO4 accu. Bovendien zijn we altijd glashelder over de prestaties en de levensduur in de praktijk. Zie ook de autonomie-tabel van de
Ebretti 318 en Ebretti 518.

Comfort

Ebretti electric scooters werkt elke dag aan het verhogen van het rijcomfort onder alle weersomstandigheden. Zo ontwikkelen we samen met een specialist een stijlvolle en zeer hoogwaardig "apron". Vooral in Milaan, Barcelona en Parijs is deze beenhoes een gebruikelijk accessoire om droog en warm te blijven.

verhoogde veiligheid

Voor scooterrijders die hun fluisterstille Ebretti toch wat geluid willen geven om op te vallen in het verkeer, hebben we de Original Ebretti Sound ontwikkeld. Deze accessoire geeft elke Ebretti een zelf te bepalen prettig geluidssignaal dat medeweggebruikers makkelijk opmerken. Op dit moment onderzoekt Ebretti bovendien ergonomische oplossingen voor het veilig gebruik van smartphones tijdens het rijden, bijvoorbeeld om te navigeren.

NIEUW DESIGN

Ebretti electric scooters loopt met zijn design altijd voorop. Beide scootermodellen hebben een heel eigen look, die met een keuze uit unieke kleuren, bijzondere zadels en verschillende accessoires nog persoonlijker wordt. Ons ontwikkelteam is nu bezig om tussen de Ebretti 318 en 518 een nieuw model te positioneren, voorzien van de nieuwste technologieën en faciliteiten. Die nieuwe Ebretti, met een heel eigen vorm, zullen we naar verwachting in 2013 lanceren.

GRENSVERLEGGENDE CONCEPTEN

In de toekomst wil Ebretti electric scooters elke berijder steeds de beste accutechnologie bieden. Daarom zijn we een pilot gestart waarbij klanten een Ebretti scooter kopen en de Ebretti LifePO4 accu leasen. Daarnaast starten we binnenkort een pilot voor de zakelijke markt, waarbij bedrijven Ebretti’s leasen tegen een maandelijks bedrag met een correctie op basis van daadwerkelijk verreden kilometers.

Om onze website optimaal te beleven adviseren we je om gebruik te maken van een modernere browser: IE9, Firefox of Chrome.